Vabilo programskim podizvajalcem Španskih borcev v sezoni 2014/15

Vladne in nevladne organizacije, društva, zavode in posameznike vabimo k sodelovanju pri soustvarjanju programa Španskih borcev v sezoni 2014/2015.

Prosimo, da nam pošljete izpolnjen prijavni obrazec, kjer je potrebno natančno in čim bolj izčrpno opisati koncept prijavljenih projektov. Vse podizvajalce, ki so že v letu 2013 podali pristopno izjavo in so že programski podizvajalci, prosimo za ponovno izpolnitev obrazca in predstavitev programa, ki bi ga izvajali v sezoni 2014/2015 v Španskih borcih.

Španski borci podizvajalcem ponujajo:

prostor za izvedbo projektov, premier in izvedbo ponovitev;
tehnično opremo, s katero razpolaga Zavod EN-KNAP in je na voljo v dogovorjenih terminih;
sodelovanje pri promociji in marketingu projektov;
po dogovoru prostor za vaje in izvajanje dejavnosti v dogovorjenih terminih;

Prireditveni prostori:
Velika dvorana s 360 sedeži, od tega 80 na balkonu. Oder dimenzij 16m x 14m. Mala dvorana z do 60 sedeži in odrom dimenzij 6m x 6m je večnamenski prostor in se lahko uporablja kot studio za vaje, prostor za predavanja in projekcije ali kot garderobo za večje prireditve. Internacionala - obe preddverji sta (poleg tega, da služita kot družabni prostor - kavarna) tudi razstavna prostora, kjer prilagodljive postavitve poleg otvoritev razstav omogočajo tudi manjše koncerte, tiskovne konference, družabne dogodke s kapaciteto do 80 sedežev. Bralnica in Mediateka omogočata izvedbo manjših prireditev s kapaciteto do 40 obiskovalcev. Prostora sta najbolj primerna za seminarje, raznovrstna predavanja, literarne večere in okrogle mize, saj sta izolirana od kavarniškega vrveža.Prijave je potrebno oddati najkasneje do vključno 22. maja 2014 po elektronski pošti na naslov karmen.kerzar@en-knap.com. Odgovore o naši odločitvi vam bomo posredovali najkasneje do 30. maja 2014. 

Arhiv novic