Pridružite se nam na festivalu Spring Forward v Barceloni – iz domačega naslonjača!

Si želite ogledati nekaj najbolj drznih, svežih in nadarjenih mladih koreografov v Evropi iz domačega naslonjača? Podajamo nekaj namigov, s katerimi se boste lahko počutili, kot da ste tudi vi v Barceloni.

Od petka, 17. aprila, do nedelje, 19. aprila, si lahko ogledate prenos v živo s Festivala Spring Forward v Barceloni, ki poteka v Mercat de les Flors – predstave, intervjuje in utrinke iz zakulisja!

Oglejte si predstave na spletu in se nam potem pridružite v razpravi o tem, kar ste videli, na Twitterju. Pridružilo se vam bo deset avtorjev, ki so se udeležili Akademije Springback, in bodo s festivala delili svoje takojšnje recenzije in komentar v živo.

Festival, ki ga organizira evropska plesna mreža Aerowaves, predstavlja najboljša dela mladih plesnih ustvarjalcev z vse Evrope in se ga vsako leto udeleži več kot 100 plesnih programerjev. Letos se bo predstavilo 23 skupin in umetnikov iz 17 držav. Prvič se je Spring Forward predstavil v organizaciji Zavoda EN-KNAP prav v Ljubljani na petih prizoriščih. Osrednje prizorišče prvega festivala je bil CK Španski borci, kjer se nadaljuje kot celoletni festival Plesna Vesna, ki v sodelovanju z mrežo Aerowaves kontinuirano predstavlja mlade avtorje z vse Evrope. Naj omenimo, da smo si predstavi Kako biti smrtnik (Hodworks, Madžarska) in Viteštvo je mrtvo (Deutinger&Gottfarb, Avstrija), ki bosta na programu letošnjega festivala Spring Forward v Barceloni, že lahko ogledali v Španskih borcih v okiru Plesne Vesne!


Takole se pa lahko udeležite letošnjega festivala Spring Forward (kar z domačega naslonjača):

Vsak večer do nedelje si oglejte PRENOS V ŽIVO vseh dogodkov na spletni strani ArtStreamingTV.

Svoje utrinke delite na Twitterju:
@AerowavesEurope #springback | @artstreamingtv

Preberite recenzije predstav Spring Forward na spletni strani: aerowaves.org/springback


Prenos v živo bo potekal v naslednjih terminih:
20:15 v petek, 17. aprila
17:00 v soboto, 18. aprila
18:00 v nedeljo, 19. aprila

Vabljeni k ogledu!


 

Arhiv novic