Podporniki in mreže

Program Zavoda EN-KNAP finančno podpirata Mestna občina Ljubljana - oddelek za kulturo ter Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije.

     

 

Zavod EN-KNAP je partner mrež:

AEROWAVES

Aerowaves je evropska mednarodna plesna mreža, usmerjena v raziskovanje in mednarodno predstavljanje plesnih del, ki je bila ustanovljena oktobra 19996. Odpira priložnosti mladim umetnikom, ki delujejo v Evropi. Aerowaves zastopa 40 partnerjev mreže iz 34 evropskih držav, predstavniki partnerjev pa oktobra vsako leto izberejo dela, ki jih mreža predstavlja v naslednjem letu. 

  


IETM  

IETM je leta 1987 ustanovljena organizacija, katere cilji so spodbujanje kakovosti, razvoja in kontekstov za sodobne performativne umetnosti v globalnem okolju. Iniciira in omogoča profesionalno mreženje in komuniciranje, dinamično izmenjavo informacij, prenos znanja in veščin ter predstavljanja primerov dobre prakse.
 Celoletni festival Plesna Vesna v produkciji Zavoda EN-KNAP, ki v Centru kulture Španski borci v sodelovanju z mrežo Aerowaves predstavlja mlado plesno produkcijo z vse Evrope, je prejemnik prestižne znamke EFFE, ki ga uvršča med najkakovostnejše festivale v Evropi.
Medijski sponzor: