Novice
Oder360 del Speculum Artium 2021 v Trbovljah
Projekt Oder360 je bil izbran na letošnjem Speculum Artium 2021 – festivalu novomedijske kulture, ki ga organizira Delavski dom Trbovlje. Trinajsti festival novomedijske kulture Speculum Artium tudi v letu 2021 vsebinsko prepleta spoznanja preteklosti, dogajanja v sedanjosti in vizijo daljne prihodnosti. Vsakoletne predstavitve umetniških del so prerasle okvire festivala, ki letos doživlja tako vsebinsko kot reprezentativno preobrazbo. Festivalski program, namenjen obiskovalcem in strokovni javnosti, v središče postavlja pet temeljnih področij: umetnost – tehnologija in znanost – gospodarstvo – turizem.

Sekcija DigitalBigScreen, v kateri bomo predstavili naš projekt je del festivala že enajsto leto zapored in vključuje predstavitve domačih in tujih umetnikov, ki svoje ustvarjanje na področju videa nadgrajujejo z inovativnimi tehnologijami.

Hibridni model predstavitve VR tehnologije in dela plesne predstave ODVEČNI v živo lahko vidite v petek, 24. septembra ob 17h in 20h. V soboto, 25. septembra ob 11h pa vas vabimo na predstavitev projekta Oder360.

Vabljeni.

Več informacij na povezavi.