Programski sklopi
Abonma TRANSFERZALA je gledališko-plesni-performerski abonma, ki v sebi združuje izbor predstav šestih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana, Mini teatra, Plesnega Teatra Ljubljana in Vodnikove domačije Šiška.

Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih po abonmaju: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri ter pritegniti vse tiste, ki bi te predstave še želeli videti.

V vsaki sezoni ponujamo plejado različnih predstav, ki so nastale na naših odrih, izmed katerih si bo abonent izbral po eno z vsakega odra. Prav tako bomo abonentom ponudili tudi poseben 50 % popust za ogled ostalih predstav, ki jih naši odri ponujajo znotraj abonmaja.

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone, kajti abonmajske predstave vseh šestih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte. Abonma boste lahko vpisali na vseh šestih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo) ali preko e-pošte info@transferzala.si.

Več informacij o programu in abonmaju je na voljo na spletni strani www.transferzala.si, prav tako vam bomo na vsa vprašanja odgovorili preko e-pošte info@transferzala.si.

NAKUP
Bodoči abonenti lahko abonma vpišete tekom cele sezone, in sicer na vseh šestih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo). Cena abonmaja je 30 € (6 predstav + 50 % popust za ostale predstave znotraj abonmaja), ob vpisu pa boste prejeli tudi abonmajsko kartico, ki jo ob obisku predložite na blagajni.

Abonma Transferzala lahko kupite tudi preko spleta, in sicer na elektronsko pošto info@transferzala.si pošljite podatke (ime in priimek, poštni naslov za izstavitev računa), nakar vam bomo po e-pošti posredovali predračun. Po poravnavi stroškov nakupa vam bomo na navedeni poštni naslov posredovali abonentsko kartico abonmaja Transferzala.
ZNOTRAJ TRANSFERZALE PA DELUJE TUDI...

Tovariški abonma je abonma šestih neodvisnih odrov in gledališkega muzeja za pedagoške delavce: Stara mestna elektrarna, Gledališče Glej, Vodnikova domačija Šiška, Center kulture Španski borci, Mini teater, Plesni Teater Ljubljana, SLOGI - Gledališki muzej.

Kaj?
Tovariški abonma bo vključeval 12 gledališko-plesno-performersko obarvanih predstav (po 2 iz ponudbe vsakega izmed neodvisnih odrov), aktiven kreativen obisk gledališkega muzeja in spremljevalni program, ki bo sestavljen iz spremljajočih delavnic, pogovorov, predavanj …

Kdo?
Tovariški abonma je namenjen spoznavanju sodobne scenske umetnosti za vse v vrtcih, šolah in drugih vzgojno izobraževalnih organizacijah, ki si želijo umetnost vključevati oziroma povezovati s svojim pedagoškim delom ali pa si jo samo želijo podrobneje spoznavati, se o njej pogovarjati in jo preizkušati.

Kako?
Tovariški abonma je brezplačen. Za udeležbo na abonmaju bomo izdali tudi potrdila o strokovnem izobraževanju, ki jih pedagoški delavci lahko uporabijo pri pridobivanju napredovanj.

Več informacij: info@transferzala.si.